Hande Yener’den büyük itiraf! Herkesten sakladığı sırrını birinci sefer deklare etti: ‘Öleceğimi sandım’

ahmetbeyler

Active member
25 Eyl 2020
29,705
0
36
Hande Yener’den büyük itiraf! Herkesten sakladığı sırrını birinci sefer deklare etti: ‘Öleceğimi sandım’
Hande Yener, “Cumartesi Sürprizi” programına verdiği bir röportajda özel ömrüne dair samimi açıklamalarda bulundu.

Bir yıldır annesinden ve en yakınlarından bile gizlediği sırrını paylaşan Yener, röportaj sırasında artık epey değiştiğini lisana getirdi.

Bunun sebebini gözyaşları ortasında anlatan 48 yaşındaki müzikçi, göğüs kanserine yakalandığını ve atlattığını söylemiş oldu.

Hastalık sürecinde yaşadıklarını büyük bir samimiyetle açıklayan Hande Yener, açıklamalarıyla herkesi şoke etti. İşte ünlü müzikçi Hande Yener’in o açıklamaları…

“HERKESİN MORALİ BOZUKTU”

Çok kıymetli bir rahatsızlık atlattığını ve kimseye anlatamadığını söyleyen müzikçi, “Pandemi devrinde her insanın morali fazlaca bozuktu. Sevenlerimi de üzmek istemedim. Geçen sene haziran ayında göğüs kanseri oldum.” diyerek herkesi şaşırttı.

Göğsünde hissettiği kitle kararı hastaneye giden ve göğüs kanseri olduğunu öğrenen Yener, kanser olduğunu öğrendiğinde konuşamadığını ve kitlendiğini belirtti.

“ÖLECEĞİMİ SANDIM”

Yener, epey sıkıntı bir müddetç olduğunu söyleyerek, “Ailemden sakladım. Birinci öğrendiğimde öleceğimi sandım. sonuçlarımı bekliyordum. Tabibin sonuca bakıp ‘felaket’ söylemiş olduğini duydum, yıkıldım. Öleceğimi sandım. Raporlarımı alıp oradan çıktım. Misha otomobildeydi ve ona ‘ölüyorum’ dedim. daha sonra gözyaşlarıyla hastaneye döndüm. ” dedi. Yanındakilerin intihar edeceğini düşündüklerini tabir etti.

7 SAAT AMELİYAT

Teşhis daha sonrası çabucak ameliyata alındığını söyleyen müzikçi, 5 gün hastanede kaldığını söylemiş oldu.

Yener, “Ameliyattan bir hafta daha sonra Altın Kelebek’ten ‘Başarı Ödülü’mü alacaktım. Ama ameliyattan daha sonra bedenime drenler taktılar. Onları göstermemem gerekiyordu. Ceketimin vatka kısımlarına drenleri koyup, kabloları sakladım. ‘Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödülümü alırken ‘Bela’ müziğimi da tanıtmaya hazırım’ dedim. Oradaki kimse anlamadı. Ben aslında ameliyattan yeni çıkmıştım.” açıklamasında bulundu.

“BİRİNCİ YILIMI KUTLUYORUM”

2 gün evvel pak sonuçlarını aldığını belirten Hande Yener, “Şu an birinci yılımı kutluyorum. Güzel olduğum için de bunu açıklıyorum. 6 ayda bir yaşadığımı kutluyorum. Her gelen sonuçta meskende çığlıklar atılıyor.” dedi.

Hastalığını anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan ünlü müzikçi, annesinin hastalığından haberinin olmadığını itiraf etti.

Yener, “Annem hala bilmiyor. Şayet öğrenirse yalnızca göğüs kanserine dikkat çekmek için bu mevzudan bahsetmiş olduğumi söyleyeceğim.” sözlerini kullandı.