Konuk’un Gece’si Hazal Kaya kimdir, kaç yaşında? Hazal Kaya’nın bilinmeyenleri

ahmetbeyler

Active member
25 Eyl 2020
29,705
0
36
Konuk’un Gece’si Hazal Kaya kimdir, kaç yaşında? Hazal Kaya’nın bilinmeyenleri
Ekranların sevilen yüzü Hazal Kaya, annelik heyecanının akabinde ayağının tozuyla setlere dönüş yaptı.

Dijital projesinin akabinde televizyon dizisi için kolları sıvayan oyuncu, Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Konuk isimli dizide başrolü kaptı.

Buğra Gülsoy ile rol arkadaşı olan Hazal Kaya, Gece karakterine hayat verecek. Seyirciler ise bir yandan Hazal Kaya’nın ömrüne dair ayrıntıları araştırıyor. Hazal Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı merak ediliyor.

İşte Konuk’un Gece’si Hazal Kaya ve bilinmeyenleri…

KONUK DİZİSİ GECE KARAKTERİ

Gece, travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir bayandır. Trafik kazası geçirmesine niye olduğu bayanın eşi ve çocuklarının meskeninde konuk olarak kalmaya başlar. Bu esnada hafızasını kaybettiğini söyler.

HAZAL KAYA KİMDİR

1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep’te dünyaya gelen Leyla Hazal Kaya, ilköğretimini Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan daha sonra liseyi İstanbul İtalyan Lisesi’nde okumuştur.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Şov Sanatları İdaresi Kısmı’ndan mezundur.

Kameralar karşısına birinci defa bir reklam sineması ile geçen Hazal Kaya, 2006 yılında rol aldığı Acemi Cadı dizisi ile televizyon dünyasına adım attı. Hazal Kaya akabinde, lise 2. sınıftayken birinci sefer Genco isimli bir televizyon dizisinde başrol oynadı. Birinci sinema tecrübesini ise Çalgı Çengi sinemasıyla gerçekleştirdi.

İsmini Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Nihal Ziyagil karakteri ile duyuran Hazal Kaya, 2011 yılında reyting rekorlarını alt üst eden İsmini Feriha Koydum dizisinde Feriha rolü ile başrolde yer almıştır.

Son olarak Bizim Kıssa dizisinde Filiz karakterini canlandıran Hazal Kaya, 2019 yılında direktör, senarist Ali Atay ile evlenmiştir ve “Fikret Ali” isminde bir oğlu vardır.

HAKKINDA 5 ENTERESAN BİLGİ

Hazal Kaya, çocukluk senelerında zıplarken başını duvara çarpmış ve alnında bir yara oluşmuştur. Bedeninizde en sevdiğiniz yeriniz neresidir? sorusuna alnımdaki yara izi karşılığını vermiştir.

Çocukluğunu İstanbul Balat’ta geçiren Hazal Kaya’nın tam ismi Leyla Hazal Kaya’dır. Hazal Kaya, 4,5 yaşında keman çalmaya, 7 yaşında bale kurslarına gitmeye başlamıştır.

Hazal Kaya, yabancı lisanlardan İngilizce, Almanca ve İtalyanca’yı akıcı bir biçimde konuşabilmektedir.

Daima uzunluğuyla dalga geçilmesinden epeyce fazla şikayetçi olmayan Hazal Kaya uzunluğundan mutlu olduğunu kimi vakit içinderda avantajını bile gördüğünü anlatmaktadır.

Hazal Kaya’nın bacağında Küçük Prens dövmesi bulunmaktadır. Hazal Kaya, karar verme periyotlarında Küçük Prens’i okur ve gerçek kararlar verirmiş, bu yüzden de Küçük Prens’i bedeninde taşıma sonucu vermiş.

HAZAL KAYA DİZİ VE SİNEMALARI

• 2017 – Bizim Öykü (Filiz) (TV Dizisi)
  • 2015 – Kırık Kalpler Bankası (Aslım) (Sinema Filmi)
  • 2014 – İtrazım Var (Zeynep Bulut) (Sinema Filmi)
  • 2014 – 2015 – Maral: En Hoş Öyküm (Maral) (TV Dizisi)
  • 2013 – Mavi Dalga (Fırat’ın Sevgls) (Sinema Filmi)
  • 2013 – Feyruz (Hazal) (TV Dizisi)
  • 2013 – A.Ş.K. (Azra) (TV Dizisi)
  • 2012 – Son Yaz Balkanlar 1912 (Emine) (TV Dizisi)
  • 2012 – Bu Son Olsun (Lale) (Sinema Filmi)
  • 2011 – Çalgı Çeng (Kapıdan Bakan Kız) (Sinema Filmi)
  • 2011 – Behzat Ç.: Sen Kalbme Gömdüm (Berna Ç.) (Sinema Filmi)
  • 2011 – Ay Büyürken Uyuyamam (Hülya) (Sinema Filmi)
  • 2011 – 2012 – İsmini Feriha Koydum (Feriha) (TV Dizisi)
  • 2010 – 2012 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Dönem (Berna) (TV Dizisi)
  • 2008 – 2009 – Aşk-ı Memnu (Nihal Ziyagil) (TV Dizisi)
  • 2007 – Genco (Özge / Gülay) (TV Dizisi)
  • 2006 – Taşların Sırrı (Bengü) (TV Dizisi)
  • 2006 – Sıla (Berrin) (TV Dizisi)
  • 2006 – Acemi Cadı (Pelin) (TV Dizisi)