Netflix’in Kalamar Oyunu: Squid Game 2. dönem yayınlanacak mı?

ahmetbeyler

Active member
25 Eyl 2020
29,705
0
36
Netflix’in Kalamar Oyunu: Squid Game 2. dönem yayınlanacak mı?
Ölümcül bir hayatta kalma oyunu hakkında yeni bir orjinal Netflix dizisi olan Squid Game, dünyayı kasıp kavurarak listelerde birinci sırada yerini aldı.

17 Eylül’de gösterime giren gizemli tansiyon sinema, nakit zahmeti çeken 456 şahsa, onları 46.5 milyar Kore Won’u kazanma talihi için ölümcül sonuçları olan birfazlaca hayatta kalma oyununa katılmaya davet ediyor.

Seyirciler, büyüleyici bir birinci dönemin akabinde 2. döneme dair bilgileri araştırmaya koyuldu. “Squid Game 2 dönem ne vakit çıkacak? Squid Game 2 dönem ne vakit? Squid Game yeni dönem ne vakit?” üzere sorular merak ediliyor.

İşte Squid Game 2. dönem hakkındaki gelişmeler…

SQUİD GAME 2. DÖNEM YAYINLANACAK MI?

2018 üretimi olan dizinin yayına girmesi 2 yılı geçmiş olsa da beklenenden çok ilgi gördüğü kesin.

Günler ortasında dünyaya ismini duyuran Squid Game, izlenme rekoru kırma yolunda ilerliyor. Bu gelişmelerin ardından direktörün 2. dönem için kolları sıvaması bekleniyor.

Squid Game 2.sezon yayın tarihine dair rastgele resmi bir açıklama yok. Fakat birinci döneme bakıldığında bunun en erken 2023 yılının birinci aylarında yayınlanabileceği üzerinde duruluyor.

DİREKTÖR AÇIKLADI

Direktör Hwang Dong-hyuk kısa mühlet evvel bir Kore gazetesine yaptığı açıklamada sineması birinci defa 2008’de düşündüğünü, bu yüzden birinci dönemin ötesinde daha uzun bir oyun planı hazırlamak için çokça vakti olduğunu söylemiş oldu.

Hwang, “Squid Game 2 için yeterli geliştirilmiş planlarım yok . Yalnızca düşünmek bile çok yorucu. Lakin şayet yapacak olsaydım, muhakkak tek başıma yapmazdım. bir muharrir odası kullanmayı düşünün ve birden çok tecrübeli direktör ister. Birinci iki kısmı yazıp bir daha yazmak altı ayımı aldı. daha sonra arkadaşlarıma kelamlı olarak danıştım ve iyileştirmeler için kendi sunumlarımdan ve onların cevaplarından ipuçları aldım.” dedi.

Direktör ve muharrir Hwang şu anda jenerasyonlar ortası savaş hakkında KO Club ( Killing Old Men Club ) isimli bir sinema üzerinde çalışıyor , bu niçinle Squid Game 2. dönem ihtimalinin biraz ertelenmesi öngörülüyor.