Sadakatsiz’in yıldızı Asya’dan inciler: Atış tam 12’den!
Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı Kanal D’nin argümanlı üretimleri içinde yer alan Sadakatsiz, ikinci dönemiyle da büyük ilgi görüyor.
BBC’nin BAFTA Ödüllü dizisi Hekim Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisinde, her karakter dikkati çekiyor ancak o denli bir karakter var ki replikleriyle adeta hislere tercğman oluyor.
Sizin de iddia edeceğiniz üzere bu karakter doğal ki Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya… söylemiş olduği sözlerle karşısındakini tam 12’den vuran Asya, replikleri ile toplumsal medyada da gündem olmayı başarıyor.
Biz de sizler için Asya’nın repliklerini derledik. İşte Sadakatsiz’in yıldızı Asya’nın söylemiş olduği unutulmaz replikler…
SADAKATSİZ ASYA REPLİKLERİ
1. Evli bir adamla aşk yaşamak benim değil, senin işin!
2. Ben işlerin çirkinleşmesinden korkmuyorum!
3. Bu bir savaşsa bu savaşın kaybedeni ben olmayacağım…
4. Ben senin varlığından öğrendiğimden beri kocandan uzak duruyorum esasen.
5. Volkan benimle birlikteken senin sandığın üzere mutsuz değildi. O yüzden dikkat et, benim başıma gelen senin başına da gelmesin.
6. Bence kendi aile ömrün bu kadar karışıkken oburlarının ömrüyle meşgul olmamalısın.
7. ”Sinan, Volkan üzere bir bayanla birlikteken diğer bir bayanla yasak aşk yaşayacak kadar ahlaksız değildir tahminen.” mi demek istedin?
8. Seninle konuşmak isteseydim seni arardım.
9. Çok memnunum ancak yapacaklarım daha bitmedi. Daha keyifli günlerim gelecek.
10. Gördün mü bak? Korktu zira Volkan korkağın tekidir.
11. Rol yapmayı senden öğrendim ya. Senin kadar güzel olamasam da işte.
12. Palavra söylemiş üzere olmadın, palavra söylemiş oldun.
13. Seni görmenin uygun yanı da yok değil. Seni her gördüğümde ömrümde olmadığın için şükrediyorum.
14. Sahip olduğun her şey benim aslına bakarsanız.
15. Bence ben evlenmeliyim, daha mantıklı olur. Yalnız kalmamış oluruz zira bir bayanı her vakit bir erkeğin müdafaası gerekiyor değil mi?
16. Bir gün geri döneceksin kaybettiklerini yakından görmek için.
Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı Kanal D’nin argümanlı üretimleri içinde yer alan Sadakatsiz, ikinci dönemiyle da büyük ilgi görüyor.
BBC’nin BAFTA Ödüllü dizisi Hekim Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisinde, her karakter dikkati çekiyor ancak o denli bir karakter var ki replikleriyle adeta hislere tercğman oluyor.
Sizin de iddia edeceğiniz üzere bu karakter doğal ki Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya… söylemiş olduği sözlerle karşısındakini tam 12’den vuran Asya, replikleri ile toplumsal medyada da gündem olmayı başarıyor.
Biz de sizler için Asya’nın repliklerini derledik. İşte Sadakatsiz’in yıldızı Asya’nın söylemiş olduği unutulmaz replikler…
SADAKATSİZ ASYA REPLİKLERİ
1. Evli bir adamla aşk yaşamak benim değil, senin işin!
2. Ben işlerin çirkinleşmesinden korkmuyorum!
3. Bu bir savaşsa bu savaşın kaybedeni ben olmayacağım…
4. Ben senin varlığından öğrendiğimden beri kocandan uzak duruyorum esasen.
5. Volkan benimle birlikteken senin sandığın üzere mutsuz değildi. O yüzden dikkat et, benim başıma gelen senin başına da gelmesin.
6. Bence kendi aile ömrün bu kadar karışıkken oburlarının ömrüyle meşgul olmamalısın.
7. ”Sinan, Volkan üzere bir bayanla birlikteken diğer bir bayanla yasak aşk yaşayacak kadar ahlaksız değildir tahminen.” mi demek istedin?
8. Seninle konuşmak isteseydim seni arardım.
9. Çok memnunum ancak yapacaklarım daha bitmedi. Daha keyifli günlerim gelecek.
10. Gördün mü bak? Korktu zira Volkan korkağın tekidir.
11. Rol yapmayı senden öğrendim ya. Senin kadar güzel olamasam da işte.
12. Palavra söylemiş üzere olmadın, palavra söylemiş oldun.
13. Seni görmenin uygun yanı da yok değil. Seni her gördüğümde ömrümde olmadığın için şükrediyorum.
14. Sahip olduğun her şey benim aslına bakarsanız.
15. Bence ben evlenmeliyim, daha mantıklı olur. Yalnız kalmamış oluruz zira bir bayanı her vakit bir erkeğin müdafaası gerekiyor değil mi?
16. Bir gün geri döneceksin kaybettiklerini yakından görmek için.