Sana Kelam Elif kimdir? Irmak Erdoğan hakkında…

ahmetbeyler

Active member
25 Eyl 2020
29,705
0
36
Sana Kelam Elif kimdir? Irmak Erdoğan hakkında…
Erkan Petekkaya ve Irmak Erdoğan’ın başrolü paylaştığı Sana Kelam dizisi, bu akşam yayın ömrüne başlayacak.

Dizinin birinci kısmı heyecanla beklenirken, dizi Paklar Apartmanı’yla reyting çabası verecek.

Dizi konusu ve oyuncu grubuyla ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanırken, Elif karakterini canlandıran Irmak Erdoğan merak edilmeye başlandı.

Diziyi izlemeye hazırlananlar, “Sana Kelam Elif kimdir? Irmak Erdoğan kaç yaşında?” sorularını gündeme getirdi.

Pekala, Sana Kelam Elif kimdir? Irmak Erdoğan kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

SANA KELAM ELİF HAKKINDA

Sana Kelam dizisinde Elif karakterini Irmak Erdoğan canlandırıyor. Elif, programında, cinayetleri çözüp, katilleri bulmaya çalışmaktadır.

Halk tarafınca sevilen Elif, işine tutkuyla bağlıdır ve bu yere gelebilmek için bir fazlaca fedakarlık yapmak zorunda kalmıştır.

IRMAK ERDOĞAN KİMDİR?

16 Haziran 1980 yılında İzmir’de doğan Erdoğan, İzmir Selma Yiğitalp Anadolu Lisesinde okudu.

1998-2002 yılları içinde Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi İşletme Kısmı’nda bitirdi akabinde bir daha birebir üniversitenin Toplumsal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema Kısmı’nda okudu.

Erdoğan televizyona hayatına TRT 1’de yapmış olduğu sunuculuk ile başladı. 2001-2003 yılları içinde canlı yayınlanan Telepazar isimli programda sanat, müzik ve kültür haberleri sundu.

Akabinde birinci dizi projesi olan ve 2002-2004 yılları içinde yayınlanan Koçum Benim isimli dizide Pelin karakterini canlandırdı.

Birfazlaca projede rol alan Irmak Erdoğan, 2014 yılında direktör Ahmet Sesigürgil ile dünya meskenine girdi. Irmak Erdoğan son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde Melek karakterine hayat vermiştir.

• 2002 – 2004 – Koçum Benim (Pelin) (TV Dizisi)
  • 2003 – Hababam Sınıfı Merhaba (Kız İsmail) (Sinema Filmi)
  • 2003 – Estağfurullah Yokuşu (Gümüş) (TV Dizisi)
  • 2004 – 2007 – Yabancı Damat (Nazlı) (TV Dizisi)
  • 2004 – Okul (Güldem) (Sinema Filmi)
  • 2007 – 2008 – Tatlı Bela Fadime (Fadime) (TV Dizisi)
  • 2007 – Taammüden Cinayet (Kısa Film)
  • 2008 – Ay Işığı (Başak) (TV Dizisi)
  • 2008 – Meleğin Sırları (Ebru) (Sinema Filmi)
  • 2009 – 2010 – Aşk Bir Hayal (Asmin) (TV Dizisi)
  • 2012 – Son (Aylin) (TV Dizisi)
  • 2013 – Silsile (Ece) (Sinema Filmi)
  • 2014 – Kod İsmi Tepki (Duygu) (TV Dizisi)
  • 2017 – Çi (Nilay) (İnternet Dizisi)
  • 2018 – İkizler Memo Can
  • (Melek) (TV Dizisi)