Yasmin Erbil Yasak Elma’nın setine çıktı! Eda Ece ile samimi pozları dikkat çekti

ahmetbeyler

Active member
25 Eyl 2020
29,705
0
36
Yasmin Erbil Yasak Elma’nın setine çıktı! Eda Ece ile samimi pozları dikkat çekti
Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay üzere ünlü isimlerin yer aldığı FOX TV ekranlarının entrika dolu dizisi Yasak Elma, beşinci dönemiyle ekranlara dönmek için gün sayıyor.

Sürükleyici konusu ve başarılı oyuncu grubuyla milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin çekimleri tüm süratiyle devam ediyor.

Yeni dönemde diziye katılan isimler içinde, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın yanı sıra ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil de var. Yasak Elma dizisi, Yasmin Erbil’in birinci dizi deneyimi olacak.

Toplumsal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde kendine yer bulan Yasmin Erbil, toplumsal medya hesabından Yasak Elma’nın setinden kareler paylaştı.

EDA ECE İLE ÇEKİLMİŞ KARESİNİ PAYLAŞTI

Sete çabuk ısındığı görülen genç oyuncu, dizide ‘Yıldız’ karakterine hayat veren Eda Ece ile çekilmiş karesini Instagram hesabının öykü kısmından takipçileriyle paylaştı. İkili içindeki samimiyet ise gözlerden kaçmadı.

”BANA EMANET”

Kıssayı alıntılayan Eda Ece ise Yasmin Erbil’in ablası Sezin Erbil’i etiketleyerek ”Bana emanet” notunu düştü.

DAHA EVVEL 2 SİNEMADA ROL ALDI

Yeni dönemi merakla beklenen dizide Canan karakterine hayat veren Erbil, daha evvel, ”Dünyanın En Hoş Kokusu” ve ”Mutluluk Zamanı” isimli sinema sinemalarında küçük rollerde yer aldı.

YASMİN ERBİL KİMDİR?

Yasmin Erbil, şovmen Mehmet Ali Erbil’in ikinci evliliğini yaptığı ünlü oyuncu Nergis Kumbasar’dan 2 Aralık 1995 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gelen küçük kızıdır.

1989 yılında dünya konutuna giren Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin Erbil dünyaya geldikten bir yıl daha sonra yani 1996 yılında yollarını ayırma sonucu aldı.

Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’ni tamamlayan Yasmin Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’in birinci evliliğinden olan Sezin Erbil isminde bir ablası ve bir daha Mehmet Ali Erbil’in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi isminde küçük erkek kardeşi vardır.

2018 yılında vizyona giren ”Dünyanın En Hoş Kokusu” 2 sinemasıyla oyunculuğa adım atan, Yasmin Erbil son olarak tv100 Magazin Çizgisi programının sunucusu olarak ekranlara geldi.

2018 yılında vizyona giren ”Dünyanın En Hoş Kokusu” 2 sinemasıyla oyunculuğa adım atan, Yasmin Erbil son olarak tv100 Magazin Çizgisi programının sunucusu olarak ekranlara geldi.