Aleyna Tilki ile Demet Akalın içinde tansiyon tırmanıyor! ‘Şaklaban’ göndermesi ortalığı karıştırdı

ahmetbeyler

Active member
25 Eyl 2020
29,705
0
36
Aleyna Tilki ile Demet Akalın içinde tansiyon tırmanıyor! ‘Şaklaban’ göndermesi ortalığı karıştırdı
Bir devir ortalarından su sızmayan Aleyna Tilki ve Demet Akalın içindeki tansiyon giderek artıyor.

İkili içinde ‘dünya starı’ polemiği bitti derken bu defa hakarete taşınan yeni bir tartışma alevlendi.

Akalın’ın, “Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor.” kelamları daha sonrası birbirine giren ikili, bu sefer Tilki’nin yeni klibi daha sonrası karşı karşıya geldi.

Demet Akalın, klibinde robotla evlenen Aleyna Tilki’ye “Şaklaban” göndermesi yaptı. Genç popçudan yanıt gecikmedi.

EVLENİYORUM DEDİ, ROBOTLA EVLENDİ

Ünlü müzikçi Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde toplumsal medya hesaplarından düğün davetiyesi paylaşmış ve evleneceğini söylemişti. Lakin gerçek hayli geçmeden ortaya çıkmıştı.

Ünlü müzikçi Aleyna Tilki, ”Sır” isminden bir müzik yayınladı. Müziğin lansmanı ise değişik anlara sahne oldu.

Lansmanda genç müzikçi Aleyna Tilki, bir robotla evlendi. Ünlü sanatkarın nikah şahitleri ise Ersay Üner ve Cemalcan Can Seven oldu.

AKALIN’DAN ”ŞAKLABAN” GÖNDERMESİ

Aleyna Tilki’nin bu reklam çalışmasını lisanına dolayan eski dostu ve ablası Demet Akalın’dan ‘şaklaban’ göndermesi geldi.

Instagram hesabından “Bi Daha Bi Daha” müziğini paylaşan Demet Akalın, “hiç bir şaklabanlığa gerek kalmadan büyük müzik yapmak. Sinan Akçıl teşekkürler lordum!” diyerek Akçıl’a teşekkür edermiş üzere yapıp Aleyna Tilki’ye göndermeda bulundu.

ALEYNA’DAN YANIT GECİKMEDİ

Tilki de bunun üzerine “Burda pop dünyasının içi geçmiş heralde. ömrümün en sürreal ve eğlenceli lansmanını yaptım düğün konseptiyle. Lady Gaga etten kıyafet giyince kimse garipsemiyor. Ben robotla evlenince buradaki herkes şok” karşılığı verdi.

DÜNYA STARI TARTIŞMASI

İngilizce müziği Retrograde ile dünyaya açılacağı istikametinde açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, kendisine takviye vermeyen bireylere sitem etmişti.

Aleyna’nın açıklamalarının ardından Demet Akalın, geçen günlerde sunuculuğunu yaptığı programda konuştu.

Akalın, yaptığı konuşmada, “Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Kimse bana dayanak olmuyor demiş, biz takviye olsak ne olacak? Bize kimse dayanak olmadı. Ben birinci çıktığında ona fazlaca dayanak oldum. Ben dünya starı olacağım deyip 3 sene daha sonra çocuk dizinde başrol oldu” tabirlerini kullanmıştı.

“BEN DÜNYA STARI OLANA KADAR TAKİPTEYİM”

Bu konuşmnın akabinde Demet Akalın’ı takipten çıkaran Aleyna Tilki, “Ben dünya starı olana kadar takipteyim.” demişti.

Demet Akalın’a göndermelerine devam eden Tilki, “Kim ne demiş bakmıyorum bile. Yalnız çalıştığım grup Grammy aldı, beni eleştirenler asıl onu konuşsunlar!” tabirlerini kullanmıştı.