Aras Bulut İynemli muştuyu duyurdu: ‘Çukur’ belgeseli geliyor

ahmetbeyler

Active member
25 Eyl 2020
29,705
0
36
Aras Bulut İynemli muştuyu duyurdu: ‘Çukur’ belgeseli geliyor
Dört dönem boyunca Show TV ekranlarında fırtınalar estiren ve aksiyon sahneleri ile izleyicinin aklında yer etmeyi başaran Ay İmal imzalı Çukur dizisi, 7 Haziran Pazartesi akşamı yayımlanan 131. kısmıyla seyircisine veda etti.

Fenomen dizinin başrol oyuncularından biri olan Aras Bulut İynemli, dizinin finalinden bir hafta daha sonra, toplumsal medya hesabı üzerinden bir veda iletisi paylaştı.

İYNEMLİ’DEN VEDA PAYLAŞIMI

Paylaşımında grup arkadaşlarına ve izleyicilere teşekkür eden İynemli, Çukur’un belgeselinin çekileceği muştusunu verdi.

Ünlü oyuncu, “Çukur’a veda” başlıklı veda paylaşımında şu tabirlere yer verdi:

“Biraz beklemek istedim. Bilhassa bugünü bekledim; veda etmek sıkıntı geldi. Çukur… 4 koca yıl… Her hafta… Hoş, pahalı ve uzun yol… Yol kıymetlidir insan hayatında… Her vakit öykülerin gücüne inandım. Öykülere hizmet etmek en kıymetli isteğim oldu. Biz o denli bir öyküde buluştuk ki hepimizi içine aldı. Herkese bu biçimde grup, bu biçimde kıssa nasip olmaz diye var olduk arasında… O yüzden uygun ki varsın, teşekkür ederim Gökhan Horzum. Hislerimi kelama dökmekte o kadar zorlanıyorum ki keşke biraz bir şey öğretseydin, kalbim yerinden çıkacak ne yazacağım diye, Ya Sidi dinliyorum; Bu kadar oluyor. Sinan abi, ağabeyliğin, öğretmenliğin, işine aşkınla yaklaşımın ve arkadaşlığın için teşekkür ederim sana… Sinan Öztürk, o denli bir oyuncu grubu oldu ki… off… kelamım yok… Kelam söylemeye haddim yok… neler öğrendim, neler deneyimledim bir bilseniz… Âlâ ki canım meslektaşlarım, ablalarım, ağabeylerim, kardeşlerim, arkadaşlarım (aynı vakitte canım arkadaşlarım) âlâ ki siz… takım grup ekip… her şey burada saklı güya… grup olabilmek de… o yüzden aile her şeydir… Cümbüş, gerilim, hüzün, oldukçaça yorgunluk ve oldukçaça sevgi ancak 3-2-1 kayıt dendiğinde; herkes işinde… birebir vakitte bütün yüreğiyle… O kadar özel ki… Grup her şeydir de hem de… Bu grubun gerisinde her daim duran, kalitesinden ödün vermeden her şeyiyle ilgilenen bir yapımcımız… #keremcatay Çok teşekkürler… Takviyesiyle Show TV’ye teşekkürler… Canlılığıyla, acısıyla, sevinciyle, gerilimiyle, keyfiyle, zorluluğuyla, başarısıyla ve yanlışlarıyla o denli dolu 4 sene ki… âlâ ki ya! Çok pahalı, fazlaca özel, her vakit var olacak bir yerlerde!… Pekala, her şeyiyle yaptık biz bu kıssayı anlattık, izleyiciye geçmese, o öyküyü paylaşmazsak bir manası olur muydu? Katiyetle olmazdı… Bizlerle bu öyküyü paylaşan, izleyen, anlatan, yaşayan herkese epey teşekkürler… Ve hayali arkadaşım Yamaç Koçovalı… Kendine güzel bak! O denli mi? (yazarken gözlerim doldu belgeselde nasıl anlatıcam? ) -belgesel mi var ? Obaaaaa…..Şükürler Olsun.”