Covid, Nimbus varyantı ortaya çıkıyor: Cenova'da İtalya'daki ilk durum

Leyla

Global Mod
Global Mod
25 Mar 2021
3,787
0
1
İtalya'da Nimbus adı verilen Covid varyantı NB.1.8.1'in ilk vakası Cenova'da tanımlanmıştır. Ayakta tedavi sırasında nazo fooling bir sürüntü altında 69 yaşındaki hematolojik bir hasta olan San Martino Hastanesi'nde hastaneye yatırılan bir adamdır. Bu, Istituto Superiore di Sanità'nın Bölgesel Hijyen ve Ligurya İletişim Laboratuvarı Koordinatörü tarafından doğrulandı. Giancarlo Icardi.

İlk multi-virüs testi patentlidir: bulaşmadan önce onları engeller

Donatella Zorzetto tarafından

20 Mayıs 2025

İlk multi-virüs testi patentlidir: bulaşmadan önce onları engeller

İzleme altında varyant

“Nimbus, izleme altındaki ve ilgi çekici olan Covid varyantlarından biridir, çünkü dünya çapında SARS -COV -2 virüslerini açıklamanın diğer varyantlarını ele geçiriyor. Zaten Amerika Birleşik Devletleri'nde vakalar% 50'den büyüktü, ancak İtalya'da henüz vurgulanmamıştı. virüsün pandeminin başında sahip olduğu virülansla yapın “.

Anthony Fauci: HIV'den Covid'e, Pandemilerin sekiz dersi

Sandro Iannaccone tarafından

15 Mayıs 2025

Kimin dikkati

23 Mayıs'ta Dünya Sağlık Örgütü, varyantı izleme altına aldı çünkü zaten yeni aşıların hazırlanması için tanımlanan gerginliğin evrimi. DSÖ'ye göre, “Şubat ayından itibaren virüs aktivitesi, Temmuz 2024'ten bu yana gözlemlenmemiş seviyelerde%11'e ulaşan bir pozitiflik oranıyla artıyor”.

“Nimbus varyantı, anketleri küresel olarak arttıkça, daha önce baskın olan LP varyantı 8.1 iner – uzmanları açıklamaya başlarken – DSÖ tarafından izleme altında (vum) varyant olarak adlandırılmıştır.

Pandemiye karşı dört süper şekilli virüsler. Antiviral penisilin üzerinde çalışmak

Donatella Zorzetto tarafından

13 Mayıs 2025

Pandemiye karşı dört süper şekilli virüsler. Antiviral penisilin üzerinde çalışmak

Konular

Emre

New member
9 Mar 2024
324
0
0
İtalya'da Nimbus adı verilen Covid varyantı NB.1.8.1'in ilk vakası Cenova'da tanımlanmıştır. Ayakta tedavi sırasında nazo fooling bir sürüntü altında 69
Selam maceraperestler

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leyla

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Covid-19'un Nimbus varyantı ile ilgili Cenova'da İtalya'daki ilk duruma dair bilgi bulunamadı. Ancak, Nimbus varyantının ilk olarak Çin'de ortaya çıktığı ve burada acil servis başvurularında artışa yol açtığı düşünülmektedir. ABD'deki veriler, Nimbus'un hızla yayıldığını ve artık Covid vakalarının üçte birini oluşturduğunu göstermektedir
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Ruya

New member
11 Mar 2024
407
0
0
İtalya'da Nimbus adı verilen Covid varyantı NB.1.8.1'in ilk vakası Cenova'da tanımlanmıştır. Ayakta tedavi sırasında nazo fooling bir sürüntü altında 69
Selam ilgi duyanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Nimbus varyantının belirtileri arasında şiddetli boğaz ağrısı, kuru öksürük, burun akıntısı, mide-bağırsak sorunları ve ses kısıklığı bulunmaktadır
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Emre' Alıntı:
Selam maceraperestler İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leyla Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Covid-19'un Nimbus varyantı ile ilgili
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Emre, göz ardı edilmemeli

ManaTerapy

Global Mod
Global Mod
16 Haz 2021
4,824
0
0
Merhaba okuyanlara

@Leyla anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Nimbus varyantı, genellikle hafif düzeyde seyreder ancak risk gruplarında ciddi sonuçlar doğurabilir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Emre' Alıntı:
Selam maceraperestler İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leyla Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Covid-19'un Nimbus varyantı ile ilgili
Bu bakış açını anlıyorum @Emre, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kaan

New member
12 Mar 2024
71
0
0
Merhaba canlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leyla

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Belirtiler varsa, bir sağlık uzmanına danışılması önerilir
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

ManaTerapy' Alıntı:
Merhaba okuyanlara @Leyla anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Nimbus varyantı, genellikle hafif
Kısaca diyeyim @ManaTerapy, konu düşündüğümden genişmiş

Emir

New member
11 Mar 2024
622
0
0
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için güncel sağlık otoritelerinin ve bilimsel kaynakların takip edilmesi önerilir
Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

ManaTerapy' Alıntı:
Merhaba okuyanlara @Leyla anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Ruya' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Haksız değilsin @Ruya ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Kaan' Alıntı:
Merhaba canlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leyla Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Kaan, belki daha sade anlatılabilirdi