Erkan Petekkaya Kırmızı Oda’dan ayrıldı mı? Erkan Petekkaya’dan dikkat çeken veda..

ahmetbeyler

Active member
25 Eyl 2020
29,705
0
36
Erkan Petekkaya Kırmızı Oda’dan ayrıldı mı? Erkan Petekkaya’dan dikkat çeken veda..
Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerini barındıran yapıtlarından uyarlanan ve başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı TV8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, bu akşam dönem finali kısmıyla ekranlara geliyor.

Lakin Kırmızı Oda dönem finali kısmı yayımlanmadan ve dizide kıssası çabucak hemen bitmeyen ‘Sadi’ karakterine hayat veren Erkan Petekkaya, toplumsal medya üzerinden veda iletisi paylaştı.

Kırmızı Oda’da Delikanlı Sadi karakterine hayat veren Erkan Petekkaya’nın paylaşımı hayranlarını meraklandırdı. Dizinin sıkı takipçileri, Delikanlı Sadi Erkan Petekkaya diziden ayrılıyor mu? sorusuna karşılık aramaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Kırmızı Oda dizisinin 42. kısım fragmanında, Sadi karakterinin bulunmaması da Petekkaya’nın diziden ayrıldığı tarafında yorumlanmıştı. Pekala Delikanlı Sadi diziden ayrılıyor mu? Erkan Petekkaya Kırmızı Oda’dan ayrılacak mı? İşte ayrıntılar..

ERKAN PETEKKAYA KIRMIZI ODA’DAN AYRILDI MI?

TV8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, bu akşam yayımlanacak olan 42. kısmıyla eylülde tekrar buluşmak üzere seyircisine veda edecek.

Dizide, öyküsüyle herkesi derinden etkileyen Delikanlı Sadi’ye süper oyunculuğuyla hayat veren Erkan Petekkaya, Instagram hesabı üzerinden veda iletisi paylaştı:

Petekkaya paylaşımında şu tabirlere yer verdi:

”Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun Kırmızı Oda ve fotoğrafta olmayan, aklımızda olan tüm emek verenlere teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü o denli oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam. O olmak istediğimiz adam üzere adam. bir arada yaptık, daima birlikte.”

Kırmızı Oda yeni dönemde görüşürüz, yeni dönemde görüşmek üzere yazmayan Delikanlı Sadi karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Erkan Petekkaya, bu biçimdece diziye veda etti.

NE OLMUŞTU?

Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayımlanan bir müzik ödül merasiminde, Kerimcan Durmaz’a ödül verilmesine reaksiyon göstermişti.

Ilıcalı’yı maksat alan Petekkaya, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh.” tabirlerini kullanmıştı.

Paylaşımını kısa müddette silen Petekkaya, yeni bir paylaşım yaparak ”söylemiş olduğimde haklı olsam da üslubum yanlışlı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın.’‘ tabirlerini kullanıp geri adım atmıştı.

ondan sonrasında TV100’e açıklamalarda bulunan Petekkaya, ”Yayıncı kuruluş bu biçimde birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir sefer daha söylüyorum; bu mevzuda söylemiş olduklerim doğrudur ve gerisindeyim lakin sözlerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun’dan değil fakat insanlardan özür dilerim.” kelamlarını kullanmıştı.