Soft Analog müzik seyahatinde “içinde Dünyanın” cihanında

Benimki

New member
16 Haz 2021
139
0
0
Modernizm, kentleşme ve birey-toplum bağlantısını irdelediği beş kesimden oluşan içinde Dünyanın isimli yeni EP’sini bir süre önce Morrie Records etiketiyle müzikseverlerle buluşturan Soft Analog, farklı bir konsepti de birlikteinde sunuyor. Kaçardım, Mesafeler, Bir Çırpıntı Var, Kim Gösterir Bana Nasıl Olunmalı? ve Yolculuk isimli modüllerle eski synthler ile yumuşak ve chill havayı bozmadan sürdüren Soft Analog, bir konsept çerçevesi ortasında çağın getirdiği kentleşme, birey-toplum ve alakalar üzere kavramların sıkıştırdığı hayatların güçlü seyahatini notalara döküyor.

Farklı Bir Kozmosa Açılan EP: içinde Dünyanın

Soft Analog’un klipleri, müziklerin dizilimi ve birbirleri içindeki geçişleriyle aşikâr bir öykü ve cihan sunduğu yeni EP’si içinde Dünyanın, birinci kesiminden itibaren yarattığı dünyayla adım adım müzikseverlerin hislerini buluşturuyor. EP’nin her bir modülü da klibi ile bir arada, bu anlatının bir kısmı olarak dinleyiciyi karşılıyor. Bunun yanı sıra dans performansı ile çekilen kliplerin her kısmı de birebir iki karakter etrafında kalarak bir ilginin çeşitli evrelerini imgeliyor.

içinde Dünyanın ile Kalabalık Hissinden Kaçış

İkilinin EP’de yarattığı renkli lakin yalın anlatıma fazlaca yakın olan klipler, fazlacaluk ve kalabalık hissi yaratarak her şeyden de uzak duruyor. Bir ortada izlendiğinde de farklı ayrı izlediğinde de izleyicinin zihninde bir iz bırakan modüllerin klipleri, bu istikametiyle tekrar yeniden izlenesi bir anlatıyı sunuyor. içinde Dünyanın isimli EP ile birlikte yapmak istedikleri konsept projelere de giriş yapan alternatif pop kümesi Soft Analog, gelecekte de farklı konsept projeler ile dinleyicisiyle etkileşime geçmeyi planlıyor.

Hibya Haber Ajansı